Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Henkes strategi

En relevant fråga som många inte ställer sig när de spelar på poolspel är “Hur mycket vill du vinna?”. De flesta vill naturligtvis vinna mycket men är inte medvetna om att de lägger rader som inte kan ge någon större återbäring, det vill säga system utan några som helst skrällar. Kan man som spelare utnyttja detta har man såklart en stor edge och det är egentligen grundprincipen i min strategi.

Jag kommer att våga gå emot stora favoriter för att på så sätt rensa bort majoriteten av systemen och kunna vinna mer vid full pott. Detta kommer leda till färre vinster men desto större när man väl prickar rätt. ROI:n, hur mycket pengar du får tillbaka av din totala omsättning, kommer på så sätt bli betydligt högre över tid än om man spelar som majoriteten av det svenska folket.

Detta går hand i hand med att inte bara spika av högprocentarna. Givetvis är det inte fel att göra detta på vissa matcher men att bara göra det rakt av är inte hållbart om man vill bli en vinnande spelare. Jag försöker därför hitta så kallade “värdespikar” till låg procent. Det är dessa som gör att man har råd att gardera favoriterna och på så sätt kunna plocka hem de stora pengarna.

En vital del för att lyckas vinna på poolspel är som när det kommer till all betting, att läsa på. Desto mer påläst, desto större chans till att lyckas. Det kan handla om det mesta, till exempel statistik, skador och avstängningar eller om lagen förväntas rotera av någon anledning. Jag som expert grottar självfallet ner mig i detta och ska försöka ge så bra analyser som möjligt utifrån en mängd faktorer.

Något som slutligen är viktigt att tänka på för bästa möjliga resultat, som jag dock inte kommer kunna bidra med här, är att lämna in sent. Massvis kan förändras tätt inpå spelstopp. Att en stjärna inte kommer till spel eller att väderförhållandena förändras radikalt kan ha avgörande betydelse. Är man som spelare påpasslig här ger det ett övertag gentemot majoriteten av det svenska folket som lämnar in före startelvorna släpps.

Mina analyser kommer vara väl underbyggda och ta hänsyn till ovan nämnda aspekter. De kommer sticka ut och framförallt är förhoppningen att de kommer innebära att det blir klirr i kassan både för mig och er läsare som tar del av tipsen. 

/ Henrik Johansson

Läs mer om spelexperten, speltips och analyser här