Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Stängt

88 Fortunes Megaways

88 Fortunes Megaways - är en 6-hjuls slot med upp till 117649 vinstlinjer. Landa 4, 5 eller 6 GONG-symboler i följd med början på hjulet längst till vänster så tilldelas 8, 10 eller 12 gratissnurr.

Information
Vinstlinjer 117649
Återbetalning (RTP)96.06%

Vad är 88 Fortunes Megaways?

Med 88 Fortunes Megaways förs vi till den mystiska orienten och tankarna flyger genast till det mystiska spelmeckat Macao. Med färger från djupaste rött till guld och matchande temamusik är detta verkligen en spelmaskin med lyxig känsla!

Spela 88 Fortunes Megaways 
Spelbrädan är enorm på denna slot. Sex stycken olika hjul snurrar och på dessa kan upp till sju symboler dyka upp. Dessutom finns ett extrahjul i botten av spelplanen med fyra rutor som snurrar vertikalt. Detta gör att det finns otroligt många sätt att vinna på, faktiskt 117 649 stycken för att vara exakt. 

Symboler 
De många hjulen och möjliga vinsterna gör att det finns väldigt många olika symboler att hålla koll på. Allt från skålar, sköldpaddor, båtar och jadeskulpturer till de vanliga utfyllnadssymbolerna 9 till A. Dessutom finns det givetvis wild i form av något som kallas för “Fu Bat” och en scatter som har form av en stor gonggong. 

Andra funktioner 
Skulle en eller fler wild-symboler dyka upp kommer mynt hamna i något som kallas för “coin pot”. Det kan slumpmässigt sätta igång ett bonusspel där 15 gyllene mynt kan väljas och målet är att hitta tre likadana. Mycket att hålla koll på alltså. Testa 88 Fortunes Megaways idag för att ta del av all spänning! 

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.