Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Stängt

Aldo’s Journey

Aldo’s Journey - är en 5-hjuls slot med 65 vinstlinjer. Följ med på Aldo’s äventyrsresa. Landa 3 scatter-symboler för att aktivera Free Spins som bjuder på 5 olika Free Spin-lägen beroende på vart Aldo är placerad.

Information
Vinstlinjer 65
Återbetalning (RTP)96.1%

Vad är Aldos Journey?

I denna mysiga videoslot ska vi följa med Aldo, en resande försäljare, på hans äventyr runt hela världen. Aldo själv är rejält inblandad i spelet och under resan tar han oss förbi flera olika städer och länder i jakt på guld och rikedomar!

Spela Aldos Journey 
Detta är en slot som består av fem rader och fem snurrande hjul. Sammanlagt finns det faktiskt hela 65 stycken vinstlinjer. Bland symbolerna märks de vanliga korten och en del ädelstenar. Bäst av allt är dock Aldo själv som är maskinens Wild. De vanliga kombinationerna betalar lite lägre i Aldos Journey och istället är det fullt fokus på de härliga bonusspelen! 

Features 
Det finns såklart en scatter och den har passande nog formen av en kompass. Det kan behövas med allt resande Aldo håller på med. Tre sådana ger sju stycken free spins. Beroende på vart kompassen landar triggas en av fem olika versioner, Italy free spins, Mongolia free spins, Persia free spins, Kina free spins eller Journey free spins. De fem olika versionerna erbjuder alla olika bonusar och extrafunktioner. 

Sammanfattningsvis kan sägas att Aldos Journey är en spännande slot, med spelglädje i fokus. Grafiken är lekfull och historien om Aldo påhittig. Det behövs bara ett par kompasser för att hitta rätt på denna världsturné!

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.