Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Stängt

Beat the Beast: Kraken's Lair

Beat the Beast Kraken's Lair - är en 5-hjuls slot med 9 vinstlinjer. Få symbolerna att expandera genom landa en vinstlinje tillsammans med en Kraken Emblem-symbol. Minst 3 scatter-symboler aktiverar 10 Free Spins.

Information
Vinstlinjer 9
Återbetalning (RTP)96.12%

Vad är Beat the Beast: Kraken’s Lair?

Vid botten av havet är det Kraken som är kung, ett monster med långa tentakler som drar ner skepp i djupet. Det må vara en myt, men faktum är att Carl von Linné själv har dokumenterat detta monster. I Kraken’s Lair är det en myt som kan ge klirr i kassan.

Spela Beat the Beast: Kraken’s Lair

Spelet utspelar sig på havsbotten med ett sedan länge sjunket skepp i bakgrunden. Det är fem snurrande hjul och tre rader där det sammanlagt finns nio stycken vinstlinjer. De sämre symbolerna kräver tre i rad för vinst medan det räcker med två i rad för de högre.

Symboler
10, J, Q, K och A finns alla representerade, men det är knappast där de stora pengarna finns. Istället är det spira, medaljong, skattkista, statyett av Kraken och Kraken själv som är de symboler som ger störst utdelning. Allra bästa är dock det gyllene emblemet av Kraken.

Wild och Scatter
Detta emblem är nämligen både wild och scatter i Beat the Beast: Kraken’s Lair. Tre stycken sådana vart som helst på spelplanen triggar igång bonusspelet som består av tio stycken free spins. Varje free spin börjar med att ett emblem delas ut vart som helst på spelplanen vilket ökar vinstchansen. Skulle ytterligare tre sådana symboler snurras fram delas tio till free spins ut.

Beat the Beast: Krakens Lair är en visuellt och musikaliskt tilltalande slotmaskin som i all sin enkelhet ger mycket spelglädje. Kan du besegra Kraken?

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.