Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Stängt

Brazil Bomba

Brazil Bomba - är en 6-hjuls slot med clustervinster. Följ med på en sprakande fest bland Rio's stränder. Man vinner genom att landa minst 6 likadana symboler bredvid varandra. De vinnande symbolerna försvinner för att skapa plats åt nya.

Information
Återbetalning (RTP)96.3%

Vad är Brazil Bomba?

Brazil Bomba utspelas som namnet antyder i Brasilien och det märks verkligen på slotmaskinen. I bakgrunden spelas samba- och bossanova-musik och spelplanen ligger vid Copacabana i den vackra brasilianska natten. På med dansskorna!

Spela Brazil Bomba

Brazil Bomba är ett rutspel med lavinfunktion. Det funkar som så att symboler faller ner på plats istället för att snurras fram på hjul. Varje gång en vinnande kombination uppenbaras plockas dessa bort och i tomrummet som skapas faller nya symboler. På så sätt går det att vinna flera gånger på samma spin. Brazil Bomba är ett cluster-spel, vilket innebär att de vinnande symbolerna inte behöver vara i rad, bara de är bredvid varandra kan det vara åt vilket håll som helst.

Bomb Feature
Kommer det en bomb på spelplanen är det inget att vara rädd för, bomben väntar till nästa förlorande spinn. Då exploderar den och rensar bort flera symboler vilket gör att nya kan falla på plats.

Free spins
Givetvis går det också att få free spins på Brazil Bomba. Hur många free spins du får beror på hur många free spins-symboler som landar. Sex stycken sådana symboler ger 20 free spins. Vill du för en stund resa bort till den sprakande karnevalen i Rio är detta slotmaskinen för dig. Brazil Bomba ger sand mellan tårna och fart på höfterna, för att inte tala om härlig spänning!

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.