Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
Buffalo Rising MegaWays

Stängt

Buffalo Rising MegaWays

Buffalo Rising MegaWays - är en 6-hjuls videoslot med upp till 117 649 sätt att vinna. Fyra eller fler Scatter-symboler leder till Free Spins, med multiplikator som ökar med vid varje vinst.

Information
Vinstlinjer 117649
Återbetalning (RTP)96.5%

Vad är Buffalo Rising MegaWays?

Vi tar oss till vilda västern och den oändliga prärien. Där hittas en slot som är fullständigt unik. Här finns free spins, multiplikatorer, scatters, wilds och inte minst över 117.000 vinstlinjer som sträcker sig över sex hjul. Inte illa!

Symboler
Då detta är en slot med naturen i fokus finns det flera djursymboler. Älg, varg, björn och buffalo har alla sin plats här där just buffalon betalar bäst. Dessutom fylls det ut med 9, 10, J, Q, K och A. Väldigt många symboler således.

Hur spelar man Buffalo Rising MegaWays?
Det är som sagt sex hjul som gäller men symbolerna kan ta sig olika storlekar vilket innebär att ett hjul kan bestå av olika antal symboler. Det finns även rutor ovanför hjul 2-5 som hjälper till att skapa vinster. BRM använder sig av så kallade kaskadsymboler vilket innebär att alla rutor som gett en vinnande kombination tas bort och ersätts av nya. Så håller det på tills inga fler vinnande kombinationer genereras.

Det finns flera andra häftiga funktioner som till exempel den hemliga symbolen. Den ser ut som en solnedgång över prärien. Samtliga sådana på spelplanen förvandlas till samma symbol, vilken det blir avgörs slumpmässigt. Det finns även scatters som ger free spins.

Mot prärien!

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.