Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Stängt

Dawn of Egypt

Dawn of Egypt - är en 5-hjuls slot med 10 vinstlinjer. Res tillbaka till början av en civilisationen och bygg upp din förmögenhet tillsammans med den mäktiga guden, Ra. Land 3 eller fler Scatter-symboler för att belönas med Free Spins.

Information
Vinstlinjer 10
Återbetalning (RTP)96.23%

Vad är Dawn of Egypt?

Dawn of Egypt är en uppföljare till videosloten Legacy of Egypt. Precis som namnet antyder är det fullt fokus på antikens Egypten. Spelet tar plats i ett tempel i botten av en pyramid med den skoningslösa ökensolen gassandes i bakgrunden.

Spela Dawn of Egypt
I Dawn of Egypt är det fem snurrande hjul och tre rader som gäller. På dessa går det att satsa på tio stycken vinstlinjer. De symboler som kan snurras fram är först och främst de vanliga J, Q, K och A (med egyptisk touch på grafiken). För lite högre utdelning gäller det att få lotusblomma, ankh-symbol, skorpion, orm eller allra helst gudarna Bastet och Horus där fem Horus-symboler i rad ger 100 gånger insatsen. Dessutom finns scatter, wild scatter och wild-symboler att jobba in.  

Features
Tre eller fler scatter-symboler triggar igång free spins och skulle man få fem i rad ger det faktiskt hela 1000 gånger insatsen vilket är den högsta vinsten på Dawn of Egypt. Free spins-delen av sloten inleds med en snurr på något som kallas för “Wheel of Gods”. Där avgörs det hur många free spins det blir totalt. Skulle det falla ut två stycken wild scatters under gratissnurren går spelet vidare i något som kallas för Pyramid Spins där det verkligen kan smälla ordentligt.

Testa Dawn of Egypt du med!

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.