Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Stängt

Diamond Duke

Diamond Duke - är en 3-hjuls slot med 5 vinstlinjer. Spelet innehåller härliga funktioner som, Bonus Wheel, Multiplier Wheel, Pick & Click och ”alla hjulen fulla”-vinster.

Information
Vinstlinjer 5
Återbetalning (RTP)96.23%

Vad är Diamond Duke?

Diamond Duke är en 3-hjuls videoslotautomat med 5 rader. Spelet har Bonus Wheel, Multiplier Wheel, Pick & Click och ”alla hjulen fulla”-vinster.

Specialsymboler

• Wheel Scatters betalar överallt och är inte knutna till insatsrader.

• 2 Wheel Scatters initierar Bonus Wheel.

• 2 Wheel Scatters ger x4 insatsen.

• 3 Wheel Scatters initierar Bonus Wheel och därefter Multiplier Wheel.

• 3 Wheel Scatters ger x8 insatsen.

Hjul-funktioner

Alla multiplikatorer som vinns under hjulfunktioner multiplicerar hela vinstbeloppet, en multiplikator på x5 kombinerad med en multiplikator på x10 ger total multiplikation på x50.

Bonus Wheel

• Snurr på Bonus Wheel tilldelas när 2 eller 3 Wheel Scatters landar.

• Bonus Wheel snurrar och ger någon av multiplikatorerna x2, x3, x5, x7, x10 eller Pick & Click.

Multiplier Wheel

• Ett snurr på Multiplier Wheel tilldelas när antingen 3 Wheel Scatters landar eller om alla hjulen fylls med samma symbol.

• Multiplier Wheel snurrar och ger någon av multiplikatorerna x2, x3, x5, x7 eller x10.

Pick & Click

Pick & Click ger myntvinster baserade på din insats:

• Nivå 1: Mellan x2 och x7 insatsen.

• Nivå 2: Mellan x3 och x15 insatsen.

• Nivå 3: Mellan x5 och x100 insatsen.

Alla nivåer har ett ”Samla in”-alternativ som avslutar Pick & Click när det väljs. Nivå 1 och 2 har ett alternativ att ”Uppgradera” som återställer Pick & Click till värden för nästa nivå.

Alla hjulen fulla

Fylls alla hjul med samma symbol blir det vinst på alla rader och ett snurr på Multiplier Wheel.

Beskrivning av spelets funktioner

Den totala insatsen visas i TOTAL INSATS-displayen. Ändra insatsen genom att klicka på displayen och välja din önskade totalinsats. Antalet insatsrader i spelet är fixerat till 5.

Spelet startas genom att trycka på SPINN-knappen. Medan hjulen snurrar kan du snabbstoppa spelet genom att trycka på SPINN-knappen i skrivbordsversionen eller skärmen i mobilversionen (när detta gäller).

Eventuella totalvinster under en spelrunda kommer att visas i VINST-fältet. Symbolvinster visas i vinsttabellen, som återspeglar den aktuella insatsinställningen. Insatsradvinster betalas i följd från längst till vänster och till höger. Enbart den högsta vinsten per insatsrad betalas. Separata insatsradvinster visas på insatsradvinsterna under vinstpresentationen. Under gratisspinn visas enbart totalvinsten för varje spinn i VINST-fältet. Den ackumulerade vinsten för alla gratisspinn visas i TOTALVINST-fältet. Alla vinstkombinationer visas i spelets vinsttabell, som du kommer åt genom att trycka på "i"-knappen i knappsatsen.

Autospel

Med autospel kan du spela flera spelrundor automatiskt. Tryck på AUTOSPEL och välj antal spelrundor för att starta autospel. Återstående antal spinn visas medan autospel är aktivt. Autospel avslutas genom att trycka på STOPP-knappen.

Felfunktioner gör alla spel och utbetalningar ogiltiga. Oavslutade spel avgörs automatiskt efter två dagar. Alla vinster från automatisk avgjorda spel sätts in på spelarens konto.

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.