Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
Ecuador Gold

Stängt

Ecuador Gold

Ecuador Gold - är en 5-hjuls slot med 4 096 vinstmöjligheter från start. Vid vinst expanderar hjulen och fler rader tillkommer, upp till 262 144 vintmöjligheter. Minst 3 bonus-symboler startar Free Spins med Free drops.

Information
Vinstlinjer 4096
Återbetalning (RTP)96.1%

Vad är Ecuador Gold?

Vi ska bege oss in i regnskogen tillsammans med en upptäcktsresande vid namn Kane. Han har hört att det finns ett tempel med enorma rikedomar i Ecuadors vildmark, kallat Temple of Luck. Där ska han, och vi, avslöja skatter och hemligheter.

Hur spelar man Ecuador Gold
Detta är en slots som har ett lite annorlunda spelsätt än de klassiska snurrande hjulen. I Ecuador Gold ramlar istället lådor ner från skyn i sex kolumner och fyra rader. Vid vinst plockas de vinnande lådorna bort och nya tillkommer. På så sätt går det att vinna flera gånger på samma snurr. Vid varje vinst tillkommer också ytterligare en rad vilket gör vinstchansen ännu större.

Free spins och bonusar
I spelet finns det scatters och 3, 4, 5 eller 6 sådana lådor ger 10, 15, 20 eller 25 gratissnurr. Det går också att stöta på något som kallas för en ghosting wild. Det är en wild som flyttar sig ett slumpmässigt antal steg och vart den än går lämnar den efter sig en wild-symbol. Det ger givetvis fina vinstchanser. Till sist ska vi titta till något som kallas för Super-, Mega- och Epicsymboler. Detta är vanliga symboler som växer sig större och täcker 2x2, 3x3 eller 4x4 rutor på spelplanen och på så sätt maximerar vinstmöjligheten.

Prova Ecuador Gold idag!

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.