Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
Gonzos Quest

Stängt

Gonzos Quest

Gonzos Quest är en 5-hjuls slot med 20 vinstlinjer. Följ med Gonzo på jakten efter guld. Vid vinst faller symbolerna ner och chans till ny vinst ges. Tre Free Fall-symboler aktiverar 10 Free Spins med högre multiplier.

Information
Vinstlinjer 20
Återbetalning (RTP)96%

Vad är Gonzos Quest?

Det är dags att ge sig på jakt efter den mytomspunna staden Eldorado. Det är nämligen precis vad Gonzo gör och vi får följa i hans fotspår när han söker rikedom och ära. Titta på den välgjorda introfilmen för att komma i rätt känsla!

Spela Gonzo’s Quest
Detta är den kanske mest kända slotsmaskinen med lavinfunktion. Det betyder att det är inga hjul som snurrar utan symboler som faller ner. Vid en vinnande kombination försvinner dessa symboler och lämnar plats för nya, utan att det behöver satsas igen. För varje gång man lyckas vinna utan att snurra på nytt multipliceras vinsten. Maximalt kan ordinarie utbetalning multipliceras fem gånger vilket kan bana väg för fin utdelning. Givetvis går det alldeles utmärkt att spela Gonzo’s Quest vart du än må vara på din mobiltelefon.

Bonusspel
För att hamna i bonusspelet gäller det att få tre stycken scatter-symboler bredvid varandra. Då startas “Free Falls” som är free spins men där vinsterna multipliceras med 3, 6, 9, 12 eller 15 gånger. Det är helt klart i “fritt fall” man vill hamna!

En annan symbol att hålla utkik efter är en stor kloss med ett frågetecken på. Det är spelets wild och kan alltså ta vilken form som helst.

Mot Eldorado!

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.