Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
Gorilla Go Wilder

Stängt

Gorilla Go Wilder

Gorilla Go Wilder - Gorillan Garry är tillbaka och den här gången på tropiskt äventyr fullspäckat med features i denna 5-hjuls spelautomat med 25 vinstlinjer. .

Information
Vinstlinjer 25
Återbetalning (RTP)93.05%

Vad är Gorilla go Wilder?

En regnig dag i Sverige är det lätt hänt att man drömmer sig bort. Mot sol, kritvita stränder, klarblått hav och.. busiga apor? Det är vad söderhavsö-slotsen Gorilla go Wilder bjuder på. På med hawaiiskjortan och fram med kokosnöten!

Symboler
De klassiska kortsymbolerna 9, 10, J, Q, K och A finns här och de blandas med ett antal djur. Ett par apor, en färgglad fågel och en lurig surikat. Apan Gary själv är en wild och kan alltså ta form av vilken symbol som helst.

Spela Gorilla go Wilder
I denna online slots får vi följa med apan Gary på hans äventyr. Det är en pigg krabat som bjuder på free spins om man bjuder honom på favoritmaten bananer. Detta är också en avancerad spelmaskin då olika funktioner kan låsas upp allteftersom beroende på hur många bananer Gary har fått. Där finns det mängder av extra bonusspel som kan komma upp.

Bonusspel
Under spelets gång kan man låsa upp olika bonus-öar. Tre eller fler scatters, som har form av en öde ö med en palm, i spelet för en till de olika öarna. Dessutom kan Gary ta dig hit lite när han känner för det. De olika öarna har olika egenskaper men det de har gemensamt är att samtliga kan ge rejält betalt om turen är på din sida.

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.