Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
Mega Fortune

Stängt

Mega Fortune

Mega Fortune - är en 5-hjuls spelautomat med 25 vinstlinjer. 3 Scatters leder till Free Spins medans 3 eller fler bonus-symboler på en vinstlinje ger snurr på Jackpot-hjulet och chans på en av de tre Jackpottar!

Information
Jackpot 12 648 081 kr
Vinstlinjer 25
Återbetalning (RTP)96.6%

Vad är Mega Fortune?

Den slotsmaskin som mer än någon annan förknippas med lyx, flärd och ett liv i sus och dus är Mega Fortune, ett spel utvecklat av NetEnt. Musiken, grafiken och inramningen är som gjord för att man ska få en känsla av det goda livet. 

Symboler
Det är inte speciellt svårt att se temat på spelet. Symbolerna består bland annat av limousiner, dollarbuntar, champagneflaskor, klockor, whiskyglas och flådiga ringar.

Bonusspel
När man spelar Mega Fortune ges free spins om tre stycken eller fler champagneflaskor dyker upp på hjulet. Det är dock jackpotspelet som de allra flesta är ute efter. För att nå dit krävs det tre stycken bonussymboler i rad på hjul ett till tre. När det inträffar byts spelplan.

Jackpot
Jackpot-planen är tre stycken hjul som snurrar i tur och ordning. Vid varje hjul kan man antingen vinna en summa eller gå vidare till nästa hjul. Ju längre man kommer desto högre är vinsterna och det finns även möjligheter att vinna Rapid Jackpot och Major Jackpot. Skulle det bli så lyckosamt att man tar sig genom samtliga tre hjul ligger den maffiga Mega Jackpot och väntar!

Spela Mega Fortune
Mega Fortune spelas på fem hjul och tre rader med hela 25 stycken linjer och går utmärkt att spela från mobil och surfplatta!

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.