Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Stängt

Micro Knights

Micro Knights - är en 7-hjuls slot där cluster av 5 symboler ger vinst. Spelet erbjuder 3 olika Knight Features, Charging Knigt, Smashing Knight och The Counting Knight. 3 Bonus-symboler aktiverar 5 Free Drops.

Information
Återbetalning (RTP)96%

Vad är Micro Knights?

Micro Knights utspelar sig kring Chatoux Prix där drakkungen Chalcedony regerar. Han vill hålla sitt kungadöme säkert och skickar ut tre stycken tappra riddare, Sir Smash, Sir Charge och Sir Count, för att hålla ordning. Det är hjältarna i denna slotmaskin.

Spela Micro Knights

Videosloten Micro Knights har ett rutsystem på sju gånger sju där sammanlagt 49 symboler faller ner varje runda. Fem symboler eller fler bredvid varandra ger vinst och då plockas dessa borta och nya symboler faller på plats. På så sätt är det möjligt att vinna fler än en gång på bara ett spinn. Inte illa alls.

Features

Micro Knights är ett väldigt actionspäckat spel som innehåller flera roliga inslag. Så många så det kan vara svårt att hänga med till en början. Det hjälper vi såklart till med och här är en lista över några av dessa:

  •  Inferno - Chalcedony, draken alltså, bränner bort alla symboler av lågt värde så att nya kan falla ner istället.
  • Super Size - En symbol kan bli extra stor. Som störst kan den sträcka sig över fyra gånger fyra rutor.
  • “Kön” - Sir Charge får ibland för sig att meja ner en hel rad av symboler. Dessa bildar då en kö utanför slottets ingång. Därefter kan de hoppa tillbaka upp på brädan för att fixa vinnande kombinationer.

Detta är bara en handfull av alla spännande funktioner som finns att upptäcka i Chatoux Prix, en väldigt händelserik slotmaskin där allt kan hända!

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.