Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Stängt

Ozzy Osbourne Video Slot

Ozzy Ozbourne - är en 5-hjuls slot med 20 vinstlinjer. The Prince of Darknes är tillbaka för ett nytt gig. Landa 2 Scatter-symboler på hjul 1,2 eller 5 för att aktivera Re-Spin med Symbol uppgradering. Spelet innehåller även Free Spins.

Information
Vinstlinjer 20
Återbetalning (RTP)96.3%

Vad är Ozzy Osbourne Video Slots?

Nu ska det bli rock till max. Ozzy Osbourne, tidigare sångare i Black Sabbath och även kallad för The Prince of Darkness, har satt sitt namn på denna videoslot där musik från låtar som “Bark at the moon” och “Diary of a madman” kan höras.

Spela Ozzy Osbourne Video Slots 
Det är en mäktig spelautomat med grafik som för tankarna till en gammal serietidning. De fem hjulen som snurrar står placerade vid ingången till ett tempel med demoner på var sida. Detta är ett spel fullspäckat med olika features med namn som Coin Win, Symbol Multiplier, Wild och Upgrade som alla kan dyka upp i “Feature Spinner-boxen”. 

Symboler 
Det finns åtta huvudsakliga symboler och samtliga har såklart Ozzy Osbourne som tema. De fyra symboler som är värda lite mindre tar form av korp, krucifix, ros och dödskalle. De fyra symbolerna av högre värde är samtliga olika bilder på huvudpersonen själv, där den klassiska scenen när Ozzy biter huvudet av en fladdermus är den som kan ge mest klirr i kassan. Givetvis finns också en wild som består av en djävulsfladdermus. 

Det finns så många olika funktioner och så mycket härlig hårdrocksnostalgi i denna slot att vi inte får plats att beskriva allt på detta lilla utrymme. Prova idag och se varför The Prince of Darkness har blivit The King of Video Slots!

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.