Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Stängt

Serengeti Kings

Serengeti Kings - är en 5-hjuls slot med 26 vinstlinjer. Under cykler av 12 spins gäller det att samla på sig Lion och Panther-symboler. Under 12:e spinnet aktiveras Featuren där symbolerna man samlat in slumpmässigt sprider sig på hjulen.

Information
Vinstlinjer 26
Återbetalning (RTP)96.2%

Vad är Serengeti Kings?

Serengeti Kings är en klassisk slotmaskin med tema från den afrikanska savannen. Musiken för tankarna till klassiska filmer som Lejonkungen medan det är djurtema på symbolerna. En stilren och enkel videoslot med flera spännande features.

Symboler
I Serengeti Kings kan elva vanliga symboler snurras fram. Det är 10, J, Q, K och A samt sex stycken olika djursymboler - surikat, zebra, hyena, giraff, panter och lejon. Just panter och lejon spelar en väldigt stor roll i detta spel vilket vi går in närmare på här nedanför.

Lejon och Panter Feature
Serengeti Kings är en speciell videoslot på många sätt. Här växlar det mellan Panterspins och Lejonspins där varje segment gäller i tolv raka spins. Under denna tid samlas varje panter och varje lejon som dyker upp på spelplanen. När det är slut på de tolv panterspinnen töms alla samlade pantrar ut på brädan i slumpmässig ordning. Samma sak gäller för Lejonspinnen. Det är enkelt att se vilket djur det är som gäller för tillfället då bakgrunden är natt under de tolv panterspinnen och dag under lejonspinnen.

Free Spins
Tre eller fler scatters triggar igång tolv stycken free spins. Under dessa spinn samlas fortfarande lejon och pantrar och i slutet av gratissnurren placeras båda djuren ut på brädan. Hamnar en panter och ett lejon på samma ställe blir det en wild. Det går också att köpa tolv stycken free spins där spelaren helt enkelt får chansa på att utdelningen på dessa snurr blir större än kostnaden.

Flera olika funktioner och dessutom egna valmöjligheter alltså. Det förhöjer spelkänslan på Serengeti Kings som på många sätt är en nydanande videoslot!
 

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.