Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Stängt

Temple Stacks Splitz

Temple Stacks Splitz - är en 5-hjuls slot med upp till 248 832 sätt att vinna. Upptäck det bortglömda templet djupt inne i Azterkernas imperium. I basspelet kan Splitz™ dyka upp på vilket hjul som helst och avslöja allt från 3-9 symboler

Information
Vinstlinjer 248832
Återbetalning (RTP)96.1%

Vad är Temple Stacks: Splitz?

I Temple Stacks: Splitz ska ära och rikedomar jagas i ett aztekiskt tempel som ligger gömt i den djupaste djungeln. Med starka färger och en smittande melodi är detta en videoslot som verkligen är något utöver det vanliga.

Symboler
Det finns tio grundsymboler i Temple Stacks: Splitz. Fem stycken stenblock med kantiga målningar av djur i aztek-stil. Dessa djur är orm, krokodil, fågel, ödla och fisk. Det är dock ädelstenarna som är det mest åtråvärda.

Spela Temple Stacks: Splitz
Denna slot spelas på tre rader och fem snurrande hjul vilket ger 243 möjliga vinnande rader. Det kan dock ökas när Splitz Mystery Stacks kommer i spel. När denna symbol sträcker sig över en hel kolumn förvandlas den till samma symbol och delas upp i tre till nio delar.

Features
En av de bättre symbolerna att snurra fram kallas för Hybrid Free Spin. Tre eller fler sådana vart som helst på hjulen triggar free spin-funktionen. Varje gång denna funktionen triggas igång kan en ny nivå låsas upp. Ju högre nivå, desto färre free spins men desto fler sätt att vinna på. I guldnivån kan varje framsnurrad Splitz Mystery Stacks delas i upp till tolv delar. Det innebär att det i denna funktionen som mest finns galna 248.832 olika sätt att vinna på.

En på det stora hela mycket spännande slotmaskin som fungerar lika bra på telefon och surfplatta som på dator. Testa du med!

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.