Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Stängt

The Great Gambini’s Night Magic

The Great Gambini’s Night Magic - är en 5-hjuls slot med 20 vinstlinjer. Den store Gambini kan dyka upp slumpmässigt efter ett spin och bjuda på 1 av 4 magiska trix, Levitation, Snabbt byte, Giljotin eller Magiska hjul.

Information
Vinstlinjer 20
Återbetalning (RTP)95.02%

Vad är The Great Gambini’s Night Magic?

Det är dags att ta sig tillbaka till en tid då trollkarlarna var sanna artister och det kändes som att magi verkligen var något som fanns på riktigt. Här får vi stifta bekantskap med den store illusionisten Gambini som leder oss genom spelet. 

Symboler 
Då det är en slot med tydligt tema om en magiker från sekelskiftet hittas här flera saker en sådan skulle kunna tänkas ha i sin arsenal. Spelkorten A, K, Q och J, som alltid är med som utfyllnad, hör verkligen hemma här. Bland de mer unika symbolerna finns ett fickur, en flaska med elixir, en kristallkula samt en kista. Allra bäst är det dock om en klassisk hög hatt kommer fram, det är nämligen automatens wild-symbol. 

Spela The Great Gambini’s Night Magic 
Musiken, teman och grafiken är verkligen välgjort på denna videoslot. Spelet håller klassiskt snitt med fem hjul, tre rader och 20 stycken insatslinjer. Det finns dock flera spännande “features” som kan dyka upp när som helst, bland annat giljotinen och levitationen. I den förstnämnda åker en giljotin ner och avslöjar en vinnande kombination eller free spins och i den sistnämnda kommer symboler sväva bort från hjulet medan Gambini ersätter dessa med nya som ger vinst. 

Alla olika moment kombinerat med ett intressant free spins-läge gör detta spel till en självklar spelarfavorit. Välkommen att testa idag! 

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.