Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
53 spel

Stängt

Three Card Poker

Det bildas ständigt nya sätt att spela poker på och en spännande variant är Three Card Poker. Här får både spelaren och dealern endast tre kort var och det gäller att ha så bra hand som möjligt. Notera att stege räknas högre än färg.

Information
Live
Återbetalning (RTP)96.63%
Insats 10 kr - 25 000 kr

Vad är Three Card Poker?

Det är ett kortspel där spelaren endast möter dealern. Det gäller att skapa en så bra pokerhand som möjligt med tre kort där stege är bättre än färg. Får spelaren en bättre hand än dealern vinner hen. Notera att traditionella pokerhänder som Tvåpar, Kåk och Fyrtal faller bort då de inte går att bilda med endast tre kort.

Hur spelar man Three Card Poker?
För att inleda spelet läggs en insats på Ante. Nu får spelaren tre kort och dealern tre kort. Spelaren får nu välja att folda och förlora sin ante eller lägga en lika stor insats på Play. Görs detta jämförs spelarens hand med dealerns. Dealern måste ha minst Dam (Q) hög för att kvalificera. Om inte vinner spelaren anten 1:1 medan Play-insatsen går tillbaka.

Kvalificerad hand
Om dealern har Dam (Q) högt eller bättre jämförs den handen med spelaren. Om dealern har bättre hand förloras hela insatsen. Om spelaren har bättre hand betalar både Ante och Play 1:1. Har dealer och spelare lika starka händer går insatsen tillbaka. Om spelaren har stege eller bättre betalas även en Ante-bonus ut oavsett om handen vinner mot banken eller inte. Den betalas enligt följande:
Stege: 1:1
Triss: 4:1
Färgstege eller bättre: 5:1

Bonus
Det finns också två stycken Bonusspel att satsa på. I Pair Plus satsar spelaren på vilken hand hen får. Minst par krävs för att vinna där. I 6 Card Bonus satsar spelaren på att få så bra hand som möjligt tillsammans med dealern. Spelarens tre kort och dealerns tre kort, sammanlagt sex kort, ska skapa en så bra femkortshand som möjligt. Där krävs minst triss för att vinna. På dessa bonusspel betalas vinsten ut även om spelaren väljer att lägga sig eller förlorar mot banken. Det betalas enligt följande:

Pair Plus:
Par: 1:1
Färg: 4:1
Stege: 5:1
Triss: 30:1
Färgstege: 40:1
Mini Royal (Ess, Kung, Dam i samma färg): 100:1

6 Card Bonus:
Triss: 7:1
Stege: 10:1
Färg: 15:1
Kåk: 20:1
Fyrtal: 100:1
Färgstege: 200:1
Royal Flush: 1000:1

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.

Känns femkortspoker mossigt och tråkigt? Då kanske Three Card Poker är spelet för dig där flera bonusspel möjliggör ordentlig avkastning!