Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
Vegas Diamonds

Stängt

Vegas Diamonds

Vegas Diamonds - är en 3-hjuls slot med 5 vinstlinjer. Häng med till magiska Vegas. Ett spel fyllt med festliga funktioner så som Vegas Nudge-feature ett Fortune wheel och Free Spins.

Information
Vinstlinjer 5
Återbetalning (RTP)96%

Vad är Vegas Diamonds?

Vi beger oss till Las Vegas, den klassiska spelstaden i Nevadas öken som kommit att bli spelandets Mecka. I Vegas Diamonds syns flera kända landmärken från staden i en video ovanför själva spelplanen.

Symboler
Detta är en gammaldags slotmaskin som påminner en hel del om de gamla enarmade banditerna. Symbolerna är klassiska. Bland annat hittas citroner, meloner, körsbär och tre olika BAR-symboler. Dessutom finns här Vegas Diamonds, wild och bonus.

Bonusspel
Det finns fyra stycken extrafunktioner i Vegas Diamonds. Först ut tittar vi till wild-symbolen. Som vanligt kan den ta vilken form som helst men här multiplicerar den även eventuell vinst.

Det finns knuffande scatter vilket innebär att om tre diamantsymboler kommer fram på hjulen förs de samman till en rak linje vid nästa snurr för att ge chansen till ytterligare vinster.

Tre bonussymboler vart som helst ger tre snurr på ett lyckohjul med fina priser.

Om identiska symboler visas på de första två hjulen får man tre stycken re-spins.

Spela Vegas Diamonds
Detta är en slot som är gammaldags på så sätt att det endast finns tre hjul, tre rader och fem linjer. Detta är alltså maskinen för dig som håller det simpelt!

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.