Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
Vikings Go Berzerk

Stängt

Vikings Go Berzerk

Vikings Go Berzerk - Är en 5-hjuls spelautomat med 25 vinstlinjer. Fyll vredesmätaren för 7 Free Spins. Annars funkar det bra med 3 eller fler Free Spins-symboler i grundspelet för minst 7 Free Spins.

Information
Vinstlinjer 25
Återbetalning (RTP)96.1%

Vad är Vikings go Berzerk?

Denna speltitel är ganska självförklarande, här är det vikingar som går fullständig bärsärkagång som gäller och detta är en uppföljare Yggdrasil gjort till spelet Vikings go Wild. En väldigt lyckad uppföljare med flera roliga funktioner.

Symboler
Flera vikingar finns bland symbolerna och de kan ge bra med utdelning. Dessutom hittas medeltida mynt av koppar, silver och guld. De symboler man verkligen vill åt är dock skattkistorna. Det är då det riktigt roliga startar!

Bonusspel
Treasure Chest är en symbol som kan dyka upp på det fjärde hjulet. Den ger dig antingen en extra stor vinst eller tar dig till free spins-läget. Golden Treasure Chest uppenbarar sig på femte hjulet och är samma sak fast med ännu bättre priser.

Det går också att hamna i free spins genom att få tre eller fler scatters eller genom att fylla någon av vikingarnas “raserimätare”. När den slår i topp går den vikingen bärsärk!

I bonusspelet är det väldigt bra att få wilds, dessa låses nämligen fast och finns kvar under samtliga free spins. Varje gång det kommer en vikingsymbol börjar den slåss med en sjöjungfru. Om vikingen vinner förvandlas även den till en wild vilket ger ännu större vinstchans. 

Lets go Berzerk!

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.