Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Stängt

Voodoo Gold

Voodoo Gold - är en 6-hjuls slot med 262 144 vinstmöjligheter. I djupet av träskmarkerna göms guldet. Spelet är packad med Features som The Bomb, Dual Bomb och Stora Voodoo-Symboler som droppar Wilds. Spelet innehåller även Free Spins.

Information
Vinstlinjer 262144
Återbetalning (RTP)96.1%

Vad är Voodoo Gold?

Voodoo Gold är faktiskt den tredje, och sista vad det sägs, delen av “GOLD-serien”. Den följer äventyraren Kane som nu hittat till Louisianas mystiska träskmarker för att träffa en schaman som det ryktas ska kunna visa vägen till rikedomar.

Symboler
De symboler som Voodoo Gold bjuder på ger onekligen en kuslig känsla. Här hittas skeletthänder, schamaner, häxor, dödskallar och såklart Kane själv. Symbolerna kan komma i fyra olika storlekar där den största är 4x4 stor vilket ger fina chanser på god utdelning. Allt till bakgrunden av ett stinkande, läskigt träsk.

Spela Voodoo Gold
Voodoo Gold bjuder på oändlig spänning med en lavinfunktion som kan göra att kolumnerna kan expandera hela vägen upp till åtta rader höga. Det kombinerat med sex stycken kolumner gör att detta spel bjuder på 262 144 olika sätt att vinna på. Inte illa. Spelet börjar med fyra stycken rader och för varje vinst sätts lavinen igång och det byggs på med ytterligare en rad.

Bonusspel
Det finns två funktioner som kallas för the Bomb och the Dual Bomb. De tar plats om en eller två bonussymboler dyker upp och får närliggande symboler att sprängas, vilket triggar lavinfunktionen. Skulle tre eller fler bonussymboler dyka upp får spelaren free drops, vilket är samma sak som free spins på andra slots.

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.