Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
Who Wants to be a Millionaire

Stängt

Who Wants to be a Millionaire

Who Wants to be a Millionaire - är en 6-hjuls slot med upp till 117 649 vinstmöjligheter. Tre scatter-symboler tar dig till heta stolen där du kan välja att ta dina Free Spins eller chansa för att få fler.

Information
Vinstlinjer 117649
Återbetalning (RTP)96.24%

Vad är Who wants to be a millionaire?

1998 startade ett nytt frågeprogram i Storbritannien. Det blev genast oerhört populärt och fördes runt hela världen. I Sverige leddes programmet som bekant av Bengt Magnusson som grillade deltagare i heta stolen. Nu finns det som slots!

Spela Who wants to be a millionaire
Det är en stor spelplan som gäller på detta spel där hela sex stycken hjul och sju rader finns att tillgå. Dock kan symbolerna ta olika storlekar och således är det inte alltid det är sju symboler på varje hjul. Dessutom finns fyra extrasymboler nedanför hjulen 2-5. För att vinna krävs tre eller fler likadana symboler i närliggande hjul från vänster till höger. Efter vinsten exploderar dessa symboler och ersätts av nya vilket gör att det kan bli polettregn flera gånger på samma spin.

Bonusspel
Scatter-symbolen ser ut som TV-programmets logga. Tre eller fler sådana ger en plats i spelets variant av heta stolen. Där kan man vinna en mängd free spins och till hjälp finns de klassiska livlinorna ring en vän (det mest sannolika svaret visas), fråga publiken (odds på alla svar visas) samt 50/50 där två felaktiga svar plockas bort. Som mest kan hela 50 stycken free spins vinnas om man går hela vägen genom de tolv frågorna.

Vem vill bli miljonär?

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.