Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
Wild ToroWild Toro

Stängt

Wild Toro

Wild Toro - är en 5-hjuls spelautomat med 178 vinstlinjer. En fartfylld slot där Toro är Walking Wild, stöter han på en matador på samma snurr gör han vägen fram till honom Wild. 3 Matadorer startar matador re-spin Challange.

Information
Vinstlinjer 178
Återbetalning (RTP)96.4%

Vad är Wild Toro?

Vi tar oss in i tjurfäktningens värld men här är det tjuren som är kung och matadoren som skakar av rädsla. Då tjuren jagar livet ur matadorerna och lämnar wild efter sig i sin väg är det bara att hålla tummarna för El Toro!

Symboler
Wild Toro har sex vanliga symboler. Det är tre stycken olika mynt, en solfjäder, en ros och en apelsin med en kniv i. Det är dock de tre andra man är ute efter, matadoren, wild-symbolen och framför allt tjuren själv. Främst jagas både tjuren och matadoren samtidigt.

Bonusspel
Dessa två symboler samtidigt triggar nämligen ett slags bonusspel. När tjuren ser matadoren blir han skogstokig, hoppar ur sin ruta och sätter full galopp mot den lurige fäktaren. Varje ruta tjuren passerar förvandlas till en wild. Finns det fler än en matador köttar tjuren ner allihop på sin väg. 

Kommer tre eller fler matadorer fram startas en respin challenge. Då stannar matadorerna i tre spinn eller tills tjuren kommer fram. Visar sig El Toro då och mejar ner matadorerna blir det väldigt många wild-symboler på spelplanen. Det är där storvinsterna plockas.

Denna online slot består av fem hjul och fyra rader och går alldeles utmärkt att spela på mobil. Ner med matadoren!

För detta spel gäller Spelregler för Casino och datorsimulerade automatspel samt de spelregler som återfinns på spelets spelsida (Spelspecifika Villkor). För det fall texten ovan skiljer sig från de Spelspecifika Villkoren äger de senare företräde.