Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
Lerumsbons glädjeskrik – frun trodde det var inbrott

Lerumsbons glädjeskrik – frun trodde det var inbrott

2021-02-26: Torsdagens Europatips med 13 matcher från Europa League blev en svårtippad historia. Endast 13 rader med 13 rätt hittades, och det fräckaste spelet kom från en man i Lerum som på sitt 32-raderssystem fick full pott och vann nästan 380 000 kronor. Glädjeskriket från Lerumsbon var så högt att hans fru trodde det var inbrott.

På fredagsförmiddagen fick Svenska Spel Sport & Casino ett samtal med storvinnaren som nu hade lugnat ned sig.

– Jag var helt i chock i går, berättar Lerumsbon.

Hans drag var att gardera Zlatans Milan och Victor Nilsson Lindelöfs United med kryss, sätta en ”gaffel” på Bayer Leverkusen mot Young Boys och inte kryssa Leicester mot Slavia Prag.

– Jag läste på en del om Leicester och tycker inte de sett så bra ut på senaste. Det blev draget, man kan inte ha med alla favoriter och man ju vill vinna mer än någon tusenlapp.

Leicester förlorade hemma mot Slavia Prag med 2-0. De sista minuterna av Europatipset blev nervösa för Lerumsbon.

– Det var galet, när det var slut så bara skrek jag. Då kom min fru ned och trodde det var inbrott. Jag fick visa henne telefonen men jag tror inte hon förstod direkt vad som hänt. Jag fick lugna ned mig där och ringa barnen.   

Med en insats på 32 kronor landade vinsten på 379 303 kronor med undervinster, den överlägset största som Lerumstipparen tagit hem.

– Jag har köpt tårta till mina kollegor som vi firat med på morgonen. Sen ska vi fira vi ikväll. Sen får man se vad vi ska göra med pengarna. Vi börjar såhär, avslutar Lerumstipparen glatt.