Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Stryket search

Allt du behöver om Premier League - "Strykla" det!

Stryket Search ger dig all info du behöver om Premier League och Stryktipset!

Vad händer med Chelsea under Frank Lampard? Har Tottenham äntligen öppnat plånboken och värvat en spelare? Hur blir det nu när VAR introduceras även i Premier League? För den som vill summera och plocka russinen ur den gigantiska informationskakan för världens bästa liga har Stryktipset tagit fram ett ovärderligt verktyg – Stryket search.

Stryket search är sökmotorn som bara fokuserar på det nödvändigaste för den rättrogne anglofilen. Sökmotorn som sorterar bort alla oväsentliga sökresultat – kort och gott allt som inte berör engelsk fotboll. Sökmotorn som alla Stryktipset-vänner kan hålla i handen när de förbereder den där första febriga raden för säsongen.

Hur har Ole Gunnar Solskjaer fördelat om i Manchester United? Fisk eller fågel på storsatsande nykomlingen Aston Villa? Hur är läget i regerande mästarna Manchester City? Vilken är den bästa podcasten för en Newcastle-supporter? Frågor som det så klart går att få svar på med Stryket search såväl som med andra traditionella sökverktyg, med skillnaden att du slipper alla andra för ämnet ovidkommande sökträffar.

För att underlätta navigeringen innehåller Stryket Search dedikerade lagsidor där allt man behöver veta om sitt lag finns samlat på ett och samma ställe. Utöver det livsviktiga bjuds det även på överraskningar bland sökresultaten – med tydlig koppling till engelsk fotboll så klart!

Spela Stryktipset - nu med Premier League-matcher på kupongen

Mer om Premier League

Till startsida Fotboll