Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
Har du 13 rätt? Beställ en 13-tröja!

Fixa 13 rätt och en legendarisk 13-tröja!

Att sätta 13 rätt på Stryktipset är en bedrift som förtjänar att uppmärksammas – vi gör det genom den ikoniska 13-tröjan!

Alla Stryktipsvänner som lyckas sätta 13 rätt kommer ges möjligheten att beställa hem ett exemplar av den legendariska och ikoniska 13-tröjan.

Hur du beställer en tröja

För dig som prickar 13 rätt (eller har prickat 13 rätt tidigare): Ta kontakt med Kundservice så hjälper de dig med en kod med vilken du kan logga in på beställningssidan. Kundservice når du antingen via telefon: 0770-11 11 11, via mail: kundservice.sportochcasino@svenskaspel.se eller via chatt.

Om du har haft 13 rätt innan den 1 juni 2014 och önskar beställa en 13-tröja, var god läs igenom stycket nedan för hur du går tillväga. 

Jag är en 13-vinnare

Så här funkar det för dig som haft 13 rätt på Stryktipset längre tillbaka i tiden:

Om du har haft 13 rätt efter den 1 juni 2014 så finns ditt vinnarspel med i din spelhistorik tack vare att det då blev obligatoriskt att spela med Spelkortet. Se bara till att du gett Svenska Spel tillåtelse att kontakta dig* så att du inte missar viktigt information om 13-tröjan.

Alla ni Stryktipsvänner som haft 13 rätt innan den obligatoriska registreringen måste kunna styrka det lagda vinnarspelet, då det tyvärr inte finns med i er spelhistorik. Detta gör du genom att kontakta vår kundservice. Se till att du har ditt kundnummer, datum för det aktuella spelet, samt ett bevis (ex. spelkvittot) som styrker den lagda tipskupongen när du ringer. Vår kundservice når du på telefonnummer 0770 - 11 11 11.

Tröjan kostar 199 kr exkl frakt och likt tidigare är det självkostnadspris. Du hittar webbshopen här.

*Detta görs enkelt genom att i inloggat läge på svenskaspel.se eller i appen klicka på ditt namn och sedan Min Profil. Här kan du under Kommunikation ge oss tillåtelse att kontakta dig med nyheter, information och marknadsföring. Passa även på att kolla att dina kontaktuppgifter stämmer under Mina uppgifter.