Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Lördag 17 oktober är det dags! Då startar Tips-SM 2020, årets roligaste tipstävling. Som vanligt kan du tävla individuellt eller i lag med släkt, vänner, grannar och kollegor. Utöver evig ära ligger en åtråvärd SM-titel i potten.
 
Läs mer och anmäl dig till Tips-SM 2020

Årets Tips-SM startar lördag 17 oktober, klockan 15.59 givetvis! Utmaningen är att tippa ett 64-raderssystem i sex veckor. De fem bästa omgångarna räknas med, och ditt sämsta resultat räknas bort.

Här kan du anmäla dig till Tips-SM 2020

Tips-SM 2020 skiljer sig en aning från tidigare år. Det kommer inte att arrangeras någon final - tävlingen är alltså avgjord efter de sex omgångarna. Det lag och den spelare som är etta efter dessa sex veckor kan titulera sig svensk mästare.

Detta för också med sig att vi inte kommer ha något prisbord i år. Det är ära, berömmelse och titeln Svensk Mästare som står på spel.

Om det inte finns några priser, vad är jag med och tävlar om då
Tyvärr har vi tagit bort prisbordet från Tips-SM 2020. Det man tävlar om är äran. Det är viktigt att man känner till de nya förutsättningarna då man måste lämna in ett spel på Stryktipset för att delta i Tips-SM. Vinsterna som man får på sina inlämnade rader får man naturligtvis tillgodoräkna sig, de påverkas inte under denna period.

Varför har ni inga priser i år?
Med anledning av ny praxis i förhållande till spelregleringen arrangerar vi nu Tips-SM utan priser. Detta har att göra med att priser av ekonomiskt värde kan komma att ses som bonusar, och det är ej tillåtet att ge bonus till befintliga kunder enligt spelregleringen. Därför har vi inte några priser - och därför försvinner också finalmomentet. Tävlingen är alltså avgjord efter sex tävlingsveckor, och de som återfinns på förstaplatsen, individuellt respektive lag, är vinnare av Tips-SM 2020.

Viktigt: För att deltaga i Tips-SM måste du anmäla dig innan första omgången startar den 17 oktober. Individuellt går det bra att anmäla dig både online och i butik. Till lagtävlingen går det dock enbart att anmäla sig online. Stort lycka till!

Här kan du anmäla dig till Tips-SM 2020

Till Svenska Spel Sport & Casino

Detaljerad beskrivning samt villkor för Tips-SM 2020 finns här:
Regler och villkor för Tips-SM