Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
Landskronabo vann 1,6 miljoner kronor på Europatipset – insats 36 kronor

Landskronabo vann 1,6 miljoner kronor på Europatipset – insats 36 kronor

2022-09-12: Söndagens omgång på Europatipset levererade tre miljonvinster. Utdelningen för 13 rätt landade på 1,5 miljoner kronor och miljonvinster gick till Landskrona och Stockholm. Landskronavinnaren är en man som vid 03.00 natten mot måndag fick beskedet han drömt om länge.

– Jag gick och la mig tidigt igår. Så jag vaknade till vid klockan 03 och tog upp telefonen. Jag rättade mitt spel och såg att jag vunnit 1 500 kronor, jag tänkte att det var synd att det inte blev mer än så. Men så vaknade jag till mer och såg att det stod 1,5 miljoner kronor.

På sitt system för 36 kronor hade han vunnit 1 593 550 kronor med undervinster.

– Man sov inte så bra efter det. Det rörde sig lite i huvudet.

Europatipsomgången bjöd på jämna matcher där Malmö och AIK var de mest betrodde. Malmö vände underläge hemma mot Norrköping och vann med 2-1. AIK däremot åkte till Varberg och förlorade med 2-0. Men omgången präglades också av de tre inställda matcherna från Premier League i och med drottning Elizabeth II:s bortgång.

– Jag hade mycket tur med de lottade matcherna, men tur behöver man väl ha för att ta en sån här vinst. Jag har haft 13 rätt tre gånger tidigare och största vinsten var på 10 000 kronor. Jag är väldigt tacksam över den här vinsten.

Vad vinsten ska gå till har skåningen inte hunnit landa i.

– Man ska inte hetsa fram något nu, jag ska det lugnt och fundera, avslutar miljonvinnaren.

De andra två miljonvinsterna gick till Stockholm (2 200 rader) och Sydafrika.

MatcherResultatMatchresultatLandskronabons rad
1Arsenal – Everton1Lottad1
2Crystal Palace – Manchester UnitedXLottadX
3West Ham – Newcastle1Lottad1X
4Hammarby – DjurgårdenX0 – 0X
5Malmö FF – IFK Norrköping12 – 11
6Varberg – AIK12 – 01
7Bologna – Fiorentina12 – 11X
8Sassuolo – Udinese21 – 32
9Getafe – Sociedad12 – 11X2
10Real Betis – Villarreal11 – 01X2
11Monaco – Lyon12 – 11
12FC Köln – Union Berlin20 – 12
13Freiburg – MönchengladbachX0 – 0X

 

Utdelning
13 rätt3 st1 500 000 kr
12 rätt99 st14 059 kr
11 rätt1 308 st580 kr
10 rätt11 425 st138 kr
Europatipset – årets gladaste vinnare med 12 rätt

Europatipset – årets gladaste vinnare med 12 rätt

2022-05-23: Europatipset avgjordes för ovanlighets skull på en lördag. Stryktipset och Europatipset bytte dagar med varandra då Premier League avgjordes på söndagen. Europatipsets veckoomgång hade slutat med noll vinnare på 13 rätt och lördagens omgång fick samma utfall.

Ingen slutade alltså på 13 rätt och endast sex rader på 12 rätt där två av raderna kom från samma person. En man från Bunkeflostrand fick två rader med 12 rätt på sitt system för 8 kronor. Utdelningen för 12 rätt landade på 189 579 kronor, för skåningen slutade den totala vinsten på 414 610 kronor med undervinster.

– Det grämer mig inte det minsta att missa 13 rätt, säger storvinnaren.

Det var i match 6 mellan Atalanta och Empoli han sprack, hans halvgardering räckte inte när matchen slutade med vinst för Empoli.

– Jag har vunnit som mest 80 000 kronor, men det var på 13 rätt.

Han började Europatipslördagen med att följa AIK mot Sirius där han tippat spikkryss, ett par ytterligare matcher gick in innan han började göra annat.

– Jag började titta på Let´s Dance och grejer med familjen så jag glömde bort tipset. Jag trodde aldrig att det skulle bli som det blev.

På söndagen läste han i tidningen att ett par resultat i den franska ligan slutat som han tippat.

– Jag började rätta för hand där, men så trodde jag att jag fått 11 rätt så jag kallade till mig familjen, jag tog fram mobilen och bad min sambo kolla. Då var det ju 12 rätt och över 400 000 kronor.

Glädjen visste inga gränser i hemmet.

– Jag sprang två varv runt med händerna upp i luften, sen frågade jag min dotter ”Barcelona, London eller New York på höstlovet, du väljer”

Dottern har ännu inte gjort sitt val men vad pengarna ska gå till står klart för pappan.

– Det ska gå till familjen, minnen för familjen, avslutar årets gladaste vinnare på 12 rätt.

Peking-supporter från Göteborg tog hem storvinst på Europatipset

Peking-supporter från Göteborg tog hem storvinst på Europatipset

2022-04-28: Veckans omgång på Europatipset löpte över tisdag och onsdag, en blandad kupong med matcher från Champions League, Allsvenskan, Superettan, League One, League Two och Serie A visade sig bli svår för tipparna. Endast fyra system hittade 13 rätt.

En av storvinnarna blev en lastbilschaufför från Göteborg. När de 13 matcherna över två dagar var slut och han inkasserat drygt 370 000 kronor kunde han pusta ut.

– Åh herregud, det var overkligt, jag var helt slut, berättar storvinnaren.

Hans tidigare vinstrekord var 33 000 kronor på Europatipset för cirka fem år sen. Nu spelade han på nytt ett reducerat system för 144 kronor och när han skulle fylla i systemet hittade han tre spikar direkt, i de tre första matcherna.

– Manchester City har varit så bra så den visste jag, Halmstad är bättre än Örebro och IFK Norrköping är mitt favoritlag så det var självklart.

Mannen från Göteborg har hejat på IFK Norrköping länge, men faktum är att han aldrig ens varit i Norrköping.

– Jag började bara gilla dem, jag vet inte om det var tröjorna eller deras spel. Helt plötsligt var de bara mitt lag.

Även om vinsten betyder mycket för honom är det inget han vill förändra i sitt liv.

– Det känns så bra! Men jag gick upp tidigt och började jobba direkt. Jag har inte planerat något, viktigast är jobbet och att man mår bra. Jag ska spara pengarna och om någon i familjen skulle behöva hjälp så har jag möjlighet att hjälpa till, avslutar storvinnaren.

Miljonvinst i Lund blir till solceller

Miljonvinst i Lund blir till solceller

2022-02-07: Söndagens omgång på Europatipset gav hela fyra miljonvinster efter att det skrällt rejält i FA-cupen. Utdelningen för 13 rätt landade på drygt 1,1 miljoner kronor och miljonvinsterna gick till Göteborg, Lund, Upplands Väsby och till ett Spela Tillsammans-lag.

Miljonvinsten till Lund löstes av en man som på sitt system för 216 kronor fick 13 rätt och vann 1 270 700 kronor med undervinster och han tackar Boreham Wood FC för vinsten. Boreham Wood FC som spelar i National League, Englands femtedivision, slog Bournemouth med uddamålet och stod för omgångens största skräll, de var streckade till endast 5 procent.

– Jag ska försöka få tag i en Boreham Wood-halsduk, jag läste nu under morgonen att de inte ens är professionella fotbollsspelare, säger miljonvinnaren från Lund.

På söndagsförmiddagen lämnade han in sin miljonkupong.

– Vi var på semester och jag insåg att vi inte skulle vara hemma innan spelstopp, så jag fick lämna in mitt Europatips tidigare än jag brukar. Det blev lite hastigt.

Väl hemma i Lund under kvällen tittade han till sitt spel.

– På kvällen såg jag att det skrällt i FA-cupen, både Nottingham och Boreham Wood hade vunnit. Det var tre matcher kvar och jag behövde att PSG, Real Madrid och Juventus vann. Det var tre lag jag gärna höll i hand där på slutet.

Tycker egentligen fotboll är tråkigt ...

I stället för att följa dramat bestämde han sig för att ta en joggingtur.

– När jag kom hem hade jag 12 rätt och cirka 48 000 kronor i vinst.

Han behövde ett mål från Real Madrid för att komma upp i 13 rätt. Han bestämde sig då för att köpa ett konto på Cmore för att kunna se matchen. Tipparen från Lund är inte så intresserad av fotboll.

– Jag tittar aldrig på fotboll, jag tycker det är riktigt tråkigt. Jag gillar Stryktipset och Europatipset, det är statistik och utmanande att ta ut en rad.

Framför teven fick han sen se Marco Asensio göra 1-0 för Real Madrid, vilket också blev slutresultatet och därmed nästan 1,3 miljoner kronor i vinst.

– Det har varit en stor hobby att tipsa och nu löste jag 13 rätt, men det blev mer pengar än vad jag trott. Det är overkligt, jag loggade in under morgonen för att se att det verkligen stämde. Det har varit lite svårt att komma igång med jobbet idag.

Några planer för vinsten ritats upp.

– Njuta, men sen ska vi ska bygga solceller till huset, avslutar miljonvinnaren från Lund.

Han lämnade in sitt spel online och önskar vara anonym.