Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

På Fullträff gäller det att tippa det totala antalet mål i varje match i 13 europeiska fotbollsfajter. Alla rätt garanterar en vinstpott på minst 50 miljoner kr!

Spelstopp varje lördag kl. 15:59. Lycka till!
Spela på Fullträff

Läs mer om spelet Fullträff

Vad är Fullträff?

Fullträff är ett nytt, spännande högvinstspel från Svenska Spel Sport & Casino. Premiäromgången spelades lördag 1 oktober, 2023.

Hur spelar jag Fullträff?

På Fullträff gäller det att tippa det totala antalet mål i var och en av 13 europeiska fotbollsmatcher. Slutar matchen med 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller fler mål? Fullträff kan tippas för en enskild omgång, eller för 5 eller 10 omgångar i följd. Systemspel med fullständig variation, system M, är möjligt på Fullträff.  
  • Finns Fullträff som PIX! – ett färdigt spel helt enkelt? Ja!
  • Finns Fullträff som andelsspel? Ja!
  • Ingår Fullträff i Spela tillsammans-tjänsten? Ja!

Hur rättar jag Fullträff?

I Fullträff fastställs antalet mål i respektive match, av de 13 utvalda. Om spelresultat för en eller flera matcher på kupongen ska fastställas via lottdragning sker detta med hjälp av en slumpgenerator direkt efter omgångens spelstopp. Här hittar du resultat för Fullträff.

Hur mycket kostar Fullträff?

Fullträff kostar 1 krona per rad. Varje kund får maximalt spela 30 000 kr på Fullträff per tipsomgång.

När avgörs Fullträff?

Varje vecka anordnas en eller flera tipsomgångar på Fullträff. I regel sker spelet på lördagar.

Hur mycket kan jag vinna på Fullträff?

Fullträff har en högsta vinstgrupp, där alla 13 rätt garanterat minst 50 miljoner kronor. Vidare finns det tre vinstgrupper med rörligt vinstbelopp.