Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar
Har du 13 rätt? Beställ en 13-tröja!

Fixa 13 rätt och en legendarisk 13-tröja!

Att sätta 13 rätt på Stryktipset är en bedrift som förtjänar att uppmärksammas – vi gör det genom den ikoniska 13-tröjan!

Alla Stryktipsvänner som lyckas sätta 13 rätt kommer ges möjligheten att beställa hem ett exemplar av den legendariska och ikoniska 13-tröjan.

Så beställer du din 13-tröja

Du som sätter 13 rätt får dagen efter avslutad omgång ett mejl eller sms med länk till Stryktipsets webbshop samt en personlig beställningskod.

Följ länken och gör din beställning. Tröjan kostar 199 kr + frakt.

Har du inte fått ett mejl eller sms inom ett par dagar – eller om du haft 13 rätt tidigare omgångar - kan du kontakta kundservice och få din personliga beställningskod den vägen.

Se till att du gett Svenska Spel tillåtelse att kontakta dig* så att du inte missar viktigt information om t.ex. 13-tröjan.

Haft 13 rätt innan 1 juni 2014?

Har du haft 13 rätt innan den obligatoriska registreringen (1 juni 2014) och önskar beställa en 13-tröja?

Ring då vår kundservice på 0770-11 11 11 och se till att du har ditt kundnummer, datum för det aktuella spelet samt ett bevis (ex. spelkvittot) som styrker ditt vinnarspel, så löser vi det!

*Under Min Profil/Kommunikation i inloggat läge på spela.svenskaspel.se ger du ditt ok på att vi får kontakta dig med nyheter, information och marknadsföring. Passa även på att kolla att dina kontaktuppgifter stämmer under Mina uppgifter.