Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Viktig information till dig som spelar flerveckorsspel

Lördagen den 10:e september ställdes ordinarie omgång på Stryktipset in. Detta med anledning av att Premier League med kort varsel ställdes in på grund av bortgången av Drottning Elizabeth II.

För dig som har ett aktivt flerveckorsspel på Stryktipset innebär det att insatsen för den inställda Stryktipsomgången i lördags den 10 september återbetalas.

I och med att vi öppnade upp en ny Stryktipskupong med nya matcher och spelstopp 17:29 samma dag deltog du automatiskt i den omgången.

Eftersom även en inställd omgång räknas som en spelad omgång i flerveckorsspelet så registrerades två (2) spelomgångar på ditt flerveckorsspel under vecka 36. Det innebär i sin tur att det kan visas fel datum för när ditt flerveckorsspel upphör.

OBS! Om den inställda omgången i lördags (V 36) var sista veckan på ditt flerveckorsspel krävdes att du förlängde ditt flerveckorsspel innan kl. 17:29 för deltagande i den nyinsatta omgången i lördags kväll.

Du kan alltid gå in under Mina spel och kolla korrekt status på ditt flerveckorsspel, och har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta kundservice.