Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Tips och poolspel ligger oss mycket varmt om hjärtat. Läs mer om olika spel på fotboll nedan!

Spela på fotboll – Poolspel och odds

Fotboll spelas runt om i hela världen. Därför erbjuder vi olika varianter av spel på fotboll genom flera ligor från världens alla hörn. Du kommer kunna hitta spel på fotbollsmatcher hela veckan på Oddset eller på våra ”Tipsspel”. Du kan tippa 1X2 på tipset eller välja att spela 1X2 på något av våra Oddset-spel där du även hittar över/under, spel på antal mål med mycket mera. På tipsen finns även möjligheten att ha andelsspel.

Fotbollen är väldigt populär och det märks på spelutbudet hos oss. Du hittar massor av fotbollsodds och spännande tipskuponger från världens bästa fotbollsligor och håll koll när det är extra pengar och jackpot på kupongen. Även enstaka andra spelbolag kan erbjuda poolspel, Big 9 är ett exempel. Där handlar det om att få 9 rätt.

Spela på svensk fotboll

Under hela säsongen finns ett stort utbud av spel på Allsvenskan, Superettan och Damallsvenskan. De svenska ligorna har blivit mer och mer populära de senaste åren – vilket också speglar av sig på storleken på potterna på Tipsen och Challenge – och många som följer sina lag vill öka spänningen ytterligare genom att lägga ett spel.

Spela på internationell fotboll

Först och främst kommer förstås Premier League – en institution i Sverige som många har som tradition att spela på och följa på lördagarna med Stryktipset och Tipslördag

Om du vill spela på 1X2-spel på världens bästa fotbollsliga så lägg en rad på Stryktipset där utdelningen startar vid 10 rätt, Hur många gånger har du suttit med 9 rätt på kupongen? Undvik detta genom att spela Topptipset med 8 matcher som ger dig utdelning på 8 rätt.

På Europatipset kan du spela på många av världens bästa fotbollsligor. Populära ligor är spanska La Liga, som av en de betraktas som världens bästa, samt italienska Serie A, tyska Bundesliga och franska Ligue 1. Här gäller samma sak som på Stryket - du vill inte sitta med 9 rätt på kupongen!

Läs mer om tipset och spela på fotboll

Våra poolspel

Stryktipset - här är det spelstopp lördagar klockan 15.59. Det handlar om att tippa 13 matcher, 1X2, och utdelning ges från 10 rätt och uppåt. Det är främst fotboll från Premier League och Championship som gäller på Stryket. Andelsspel med vänner, kollegor eller favoritombudet är mycket populärt. Och när det är Jackpot skjuter omsättningen ofta i höjden.

Europatipset - spelas i regel två gånger i veckan, en vardag och på söndagar. Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga förekommer ofta på kupongen, men även mindre ligor och ibland landslag. Även här läggs en hel del andelsspel.

Topptipset -  spelas de flesta dagar i veckan. Här är det åtta matcher i fotboll som ska tippas, 1X2, och utdelning ges vid 8 rätt. Kan jämföras med ett annat spelbolags Big 9 där det är 9 rätt som gäller.