Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Fotboll på Svenska Spel

Ligafotboll
Fotboll i allmänhet och engelsk fotboll i synnerhet har alltid varit en stor del av Svenska Spel. Tipslördag med frejdiga och fartfyllda matcher från Premier League och England symboliserar Stryktipset och finns alltid med på aktuell kupong under säsong. Under hösten är det extra stort fokus på Allsvenskan, Superettan och Damallsvenskan.

Svenska fotbollsproffs finns över hela Europa och i de olika ligorna som spanska La Liga, tyska Bundesliga och italienska Serie A. Några av våra största stjärnor får även spela Champions League, Europa League och Europa Conference League. Matcher från dessa ligor finns ofta med på Europatipset. Europeisk fotboll betyder mycket för svensk fotboll och bryggan ut i fotbollseuropa stärks med svenska framgångar där ute. Spel och betting på fotboll ingår även i Svenska Spels satsning på vårt arbete mot matchfixning.

Stolt huvudsponsor av fotboll
Vi är huvudsponsor till Svenska Fotbollförbundet (SvFF). Vårt samarbete med fotbollsförbundet har möjliggjort många spännande stunder när fotbollslandslagen och våra elitfotbollsspelare spelar sina fotbollsmatcher. Vi stödjer ungdoms-, talang- och elitfotboll – för vi ser hur allt hänger ihop.

Under 2023 spelar såväl herrlandslaget som damlandslaget viktiga matcher i EM-kval och VM-slutspel!

Framåt för Svensk Fotboll!

Till startsida fotbollsligor, lag och spelare

Spela på fotboll från hela världen på Oddset

Läs mer om fotboll