Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Fotboll på Svenska Spel

Ligafotboll
Fotboll i allmänhet och engelsk fotboll i synnerhet har alltid varit en stor del av Svenska Spel. Tipslördag med frejdiga och fartfyllda matcher från Premier League och England symboliserar Stryktipset och finns i regel alltid med på aktuell kupong.

Svenska fotbollsproffs finns över hela Europa och i de olika ligorna där ute som spanska La Liga, tyska Bundesliga och italienska Serie A. Matcher från dessa ligor finns ofta med på Europatipset. Europeisk fotboll betyder mycket för svensk fotboll och bryggan ut i fotbollseuropa stärks med svenska framgångar där ute. Spel och betting på fotboll ingår även i Svenska Spels satsning på vårt arbete mot matchfixning.

Stolt huvudsponsor av fotboll
Vi är huvudsponsor till Svenska Fotbollförbundet (SvFF). Vårt samarbete med fotbollsförbundet har möjliggjort många spännande stunder när fotbollslandslagen och våra elitfotbollsspelare spelar sina fotbollsmatcher. Vi stödjer ungdoms-, talang- och elitfotboll – för vi ser hur allt hänger ihop.

I vårt samarbete med fotbollen har vi projektet Tipselit som syftar till att utveckla svensk elitfotboll genom en satsning på unga fotbollstalanger, fotbollsföreningar och ledare.

Vår förhoppning är att de i framtiden ska synas ute i de europeiska fotbollsligorna.
Framåt för Svensk Fotboll!

Till startsida Sport

Spela på fotboll från hela världen på Oddset

Speltips med spelvärde från Sportbettet