Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Allsvenskan i fotboll är bland det finaste vi har! På Svenska Spel Sport & Casino kan du hitta aktuella odds och tippa på matcherna. Vi erbjuder även spel på vinnare, head-to-head och mycket mer!

Odds på Allsvenskan i fotboll

Aktuella matcher - odds

Spelschemat i Allsvenskan 2020 är tätt och späckat efter den sena säsongsstarten i år. Kolla in de aktuella matcherna nedan och tippa utgången av dem! Eller lägg ett spel på antal mål, första målskytt eller varför inte ett handikappspel? Tänk på att samtliga matcher spelas utan publik. Vilken betydelse kan detta ha för de olika lagen? Aktuella odds nedan:

SÖNDAG 25 OKTOBER
14:30  Kalmar - Falkenberg
14:30  Djurgården - Sirius  
14:30  Östersund - Hammarby
17:30  Örebro - Helsingborg
17:30  Malmö FF - Göteborg

MÅNDAG 26 OKTOBER
19:00  Varberg - Elfsborg
19:00  Norrköping - AIK

Vilket lag vinner Allsvenskan 2020?

Djurgårdens IF är regerande svenska mästare i fotboll. Stockholmslaget har en stark trupp även 2020 och kan säkert blanda sig i guldstriden igen! Men när säsongen startar är det återigen Malmö FF, med danske Jon Dahl Tomasson som ny huvudtränare, som är favorit. Främsta utmanare tippas anfallsglada Hammarby IF vara. Nykomlingen Varbergs BoIS samt Hallandsrivalen Falkenbergs FF är däremot kraftigt nederlagstippade. Vilket lag tror du blir svenska mästare i år? Kolla in aktuella odds på vinnare av Allsvenskan 2020!

Få full koll på lagen i Allsvenskan