Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Allsvenskan – odds och betting

Allsvenskan i fotboll är bland det finaste vi har! På Svenska Spel Sport & Casino kan du hitta aktuella odds och tippa på matcherna. Vi erbjuder även betting på vinnare, head-to-head, liveodds och mycket mer. 
Spela på fotboll på Oddset

Hitta aktuella odds på Allsvenskan i fotboll

Spela på Allsvenskan 

Allsvenskan i fotboll 2024 har alla förutsättningar att bli både välspelad och spännande! Vi erbjuder massor av betting med odds och liveodds av olika slag. Det handlar om spel på vinnare på match, rätt resultat, H2H, över/under, handikappspel, målgörare med mycket mer. Spela på Allsvenskan i fotboll är mycket populärt och möjligheterna är många. Kolla in rykande färska allsvenska odds på Oddset! Notera också att Allsvenskan ofta finns med på Topptipset, Challenge och Bomben.

Spelschema Allsvenskan

Odds, säsongen 2023

Malmö FF har en fiaskobetonad säsong bakom sig – ändå är MFF guldfavorit i år igen, enligt förhandsoddsen. Bakom skåningarna tonar Djurgården upp som främsta utmanare tätt skuggat av Häcken, Hammarby och AIK. Högst odds som vinnare av Allsvenskan 2023 har kvintetten Halmstad, Mjällby, Varberg, BP och Degerfors.

Spela på fotboll på Oddset