Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Handbolls-VM på hemmaplan! 11-29 januari avgörs världsmästerskapet i Sverige och Polen. Vårt blågula landslag tillhör favoriterna till guldet. Kolla in aktuella odds och betting på VM!
Spela på Handbolls-VM 2023 på Oddset

Handboll i handbollsmål, Handbolls-VM 2023

Odds – Handbolls-VM 2023

Hajpen är stor inför VM i handboll på hemmaplan. Sverige, under förbundskaptenen Glenn Solberg, har gjort väldigt fina resultat de senaste åren. Vid VM 2021 blev det ett mycket överraskande silver, och de blågula följde upp den bedriften med att bli Europamästare 2022! Vid VM 2023 är Danmark guldfavorit enligt oddsen. Danskarna utmanas främst av Frankrike, Spanien och Sverige. Att tippa Handbolls-VM är populärt, och Svenska Spel Sport & Casino erbjuder slagkraftiga odds och liveodds på matcher, givetvis med olika typer av över/under-spel, handikappspel med mycket mera.

Fakta – Handbolls-VM 2023

VM i handboll för herrar avgörs 11-29 januari 2023. Mästerskapet samarrangeras av Sverige och Polen. De svenska spelorterna är Göteborg, Jönköping, Kristianstad och Malmö. I mellanrundan är det Göteborg och Malmö som är värdar. Finalen spelas på Tele2 Arena i Stockholm. Det är låga odds på att det blir fullsatta läktare och 22 000 åskådare.

Spelschema Handbolls-VM 2023

Grupper – VM

Fyra grupper i Sverige, och fyra grupper i Polen. Så ser upplägget ut för gruppspelet i handbolls-VM! Sverige spelar i grupp C, som avgörs i Scandinavium i Göteborg.

Grupp A (Spelas i Krakow)
Chile, Iran, Montenegro, Spanien

Grupp B (Spelas i Katowice)
Frankrike, Polen, Saudiarabien, Slovenien
 
Grupp C (Spelas i Göteborg)
Brasilien, Kap Verde, Sverige, Uruguay
 
Grupp D (Spelas i Kristianstad)

Island, Portugal, Ungern, Sydkorea

Grupp E (Spelas i Katowice)
Algeriet, Qatar, Serbien, Tyskland

Grupp F (Spelas i Krakow)
Argentina, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, 

Grupp G (Spelas i Jönköping)
Egypten, Kroatien, Marocko, USA

Grupp H (Spelas i Malmö)
Bahrain, Belgien, Danmark, Tunisien

Spela på VM i handboll på Oddset