Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Betting på Formel 1 innebär garanterad spänning! Säsongen 2023 startar söndag 5 mars. Kolla in aktuella F1-odds, och spänn fast er för nu kör vi!
Spela på F1 på Oddset

F1 – 2023

Den gångna säsongen i Formel 1 blev en uppvisning från början till slut av Max Verstappen. Visserligen vann Charles Leclerc två av de tre första loppen. Men efter det handlade det enbart om holländaren från Red Bull Racing. Det är låga odds på att Verstappen tar hem titeln även 2023, men mycket kan hända inom Formel 1! 

F1-racen 2022

Formel 1 – fakta

Första säsong: 1950
Flest titlar: Michael Schumacher och Lewis Hamilton (7 st)
Regerande mästare: Max Verstappen
Förare: 20
Stall: 10

För fyra år sedan, 2019, firade Formel 1 70 år som den mest kittlande motorsporten i världen. Med sina fantastiska banor, sin enorma fart och den överdådiga lyx som omger cirkusen är det inte konstigt att F1 blir större för varje år som går. Sporten, som från början körde de flesta av sina lopp i Europa, har nu blivit en global angelägenhet. Netflixserien, Drive to Survive, har också gjort sitt för att öka F1-hajpen.

I varje tävling får förarna poäng efter sin placering. När alla lopp har körts koras den förare som fått flest poäng sammanlagt till världsmästare. Samtidigt pågår ett prestigefullt konstruktörsmästerskap där det bästa stallet ska koras.

Som extra krydda introduceras för ett par år sedan en rad förändringar som gör det omöjligt att inte bli fängslad. En hel drös unga och spännande förare gavs chansen bland redan bittra rivaler, etablerade världsstjärnor och ärrade veteraner samtidigt som bilarna genomgick en betydande uppdatering. Både fram och bakvinge ritades om för att ändra aerodynamiken och minska luftströmmarna som skapas bakom bilarna vilket gjort det lättare att köra om, utan att för den delen försämra prestandan. 

För den som missat cirkusen på senare år är det perfekt läge att åter ge sig in i världens mest glamorösa sport, samtidigt som trogna tittare kan se fram emot ett år fyllt av ännu mer dramatik, fart och ett avgörande som lär dröja ända till målflagg i Abu Dhabi.

Vi guidar er igenom hela säsongen från start till mål här på Svenska Spel där allt från de olika banorna, till förare och stall analyseras. 

F1 – odds

Svenska Spel Sport & Casino erbjuder spel på F1 i olika former, i första hand på Oddset. Just nu kan du spela på F1 och konstruktörs-VM 2023. Förhandsfavoriter är Red Bull Racing och Mercedes. Det finns även F1-odds på olika head to head mellan förarna. Säsongen startar söndag 5 mars i Bahrain, och håll utkik för mer F1-betting när premiären närmar sig!

Spela på Formel 1 på Oddset