Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Oprövad amerikan får chansen!

För första gången sedan 2015 har Formel 1 en amerikan bakom ratten. Logan Sargeant ersätter griddens sämsta förare, Nicolas Latifi. På förhand ett oprövat kort utan större meriter, förutom sitt pass. Tar plats i ett av de sämsta teamen och är bottentippad på förhand. 
Spela på F1 på Oddset

Läs mer om F1-föraren Logan Sargeant

Logan Sargeant

Född: 2000-12-31
Land: USA
Stall: Williams
Meriter: -

Som ytterligare ett steg i ledet för att popularisera F1-sporten på andra sidan Atlanten har Williams, även om den avgående VD:n Jost Capito bedryrar att så inte är fallet, plockat in Logan Sargeant från Boca Raton, Florida. Det pratades länge och väl om landsmannen Colton Herta, men då han saknade rätt poäng på sina licenser föll valet på den hittills ganska måttligt framgångsrike Sargeant. 

Det 22-årige nyårsbarnet har länge harvat runt i de lägre Formel-divisionerna, med en sammanlagd fjärdeplats i Formel 2 som bästa resultat, och även om Williams knappast kan hitta en sämre förare än den numera utflyttade Nicolas Latifi så kommer amerikanen få det tufft emot under sin första F1-säsong. I ett av sportens just nu sämsta team talar oddsen för att det först och främst kommer handla om att se och lära för Sargeant under 2023.

Spela på F1 på Oddset