Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Visa Cash App RB F1

Visa Cash App RB, tidigare bland annat Alpha Tauri,  har precis som namnet antyder täta kopplingar till världsmästaren Red Bull. Något de inte slagit mynt av tidigare. Efter flera usla år i botten har “Småtjurarna” inför säsongen 2024 därför nu bestämt sig för att flytta närmare, ta mer hjälp och använda fler delar från huvudteamet än tidigare för att bli mer konkurrenskraftiga. 
Spela på F1 på Oddset

Fakta – Visa Cash App RB F1

Land: Italien
Ägare: Red Bull
Förare: Yuki Tsunoda, Nyck De Vries
Meriter: 2 pallplaceringar
Motorleverantör: Red Bull

Visa Cash App RB, tidigare Alpha Tauri, tidigare Toro Rosso, är så nära ett farmarlag det går att komma i Formel 1. Red Bull är, som samtliga namn skvallrar om, närmaste samarbetspartner. Med det sagt är det två olika team och bortsett namnen har det knappt märkts att det finns ett visst samarbete mellan teamen. Visa RB har generellt sett harvat runt i botten ändå sedan inträdet 2006 medan Red Bull plockat världsmästartitlar på löpande band på senare år. 

På tal om världsmästartitlar var det här Sebastian Vettel tog sina första steg på F1-scenen innan “systerteamet” plockade upp honom. Förra året var som vanligt ganska intetsägande utan några framskjutna placeringar och inför säsongen 2024 är därför tanken att Red Bull Racing ska bidra med mer delar såväl som information för att lyfta det svagpresterande teamet. Återstår att se hur det faller ut, men sämre ska Visa Cash App RB F1 åtminstone inte bli.

Spela på F1 på Oddset