Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Rikard Grönborg blir Sveriges första virtuella nyhetsankare

Tre Kronors förbundskapten rapporterar dygnet runt under ishockey-VM från Bratislava.

Ja. Ni läste rätt. Under hela VM kommer Sveriges förbundskapten, Rikard Grönborg, som förste förbundskapten någonsin att förvandlas till ett virtuellt nyhetsankare och rapportera live under hela turneringen. I "Grönborg Live" kommer han under turneringens gång att rapportera dygnet runt från världsmästerskapet. Det kommer att bjudas på nyheter, intervjuer, underhållning och mängder av unik statistik från årets turnering och tidigare upplagor. Grönborg kommer som Sveriges första virtuella nyhetsankare börja sin maratonsändning den 10 maj och hålla på ända fram till söndagen den 26 maj då finalen spelas.

- Stödet från våra svenska fans under VM är ovärderligt och något jag och hela Tre Kronor är oerhört tacksamma för. Själv kommer jag vara upptagen med att coacha laget under VM men tillsammans med Oddset och Svenska Spel kan vi ändå bjuda fansen på bra hockeysnack. Svenska Spel är en viktig partner till Tre Kronor, så det har varit roligt att ställa upp, säger (den riktige) Rikard Grönborg.

Viktig information: Virtuella Grönborg samlar information från hemsidor med öppen källkod. Vi kan därför inte garantera att all information är korrekt. Virtuella Grönborg blir bättre på att samla information med tiden. Även script och bilder är öppen källkod, för mer information och frågor kontakta info@grönborglive.se
 

Läs mer om hockey-VM 2019.