Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Så här spelas NHL-slutspelet 2020 och odds på NHL

Till slut kom beskedet från NHL - det blir fortsatt spel säsongen 2019/2020! Det blir ett utvidgat Stanley Cup-slutspel dit de tolv bäst placerade lagen i den östra respektive den västra konferensen kvalificerar sig. Odds på NHL-slutspelet kommer du kunna spela på Oddset inom kort.

Startdatum och spelplatser för slutspelet är inte klara ännu. Mer info kommer här så fort det är möjligt!

1/16-DELSFINALER
Östra konferensen:
Pittsburgh - Montreal
Carolina - NY Rangers
NY Islanders - Florida
Toronto - Columbus

Västra konferensen:
Edmonton - Chicago
Nashville - Arizona
Vancouver - Minnesota
Calgary - Winnipeg

KLARA FÖR 1/8-DELSFINAL:
Östra konferensen: Boston, Tampa Bay, Washington, Philadelphia.
Västra konferensen: St. Louis, Colorado, Vegas, Dallas.

Spela på NHL  och Oddset här

MISSAR SLUTSPELET:
Anaheim, Buffalo, Detroit, Los Angeles, New Jersey, Ottawa, San José.

NHL - Fakta

Dagens National Hockey League, som nu räknas som en av de stora professionella sportligorna i USA och Nordamerika, har kommit en lång väg för att ta sig dit man är idag. Faktum är att det varit en obskyr liga för några få intresserade under två tredjedelar av sin existens. Original Six är ett klassiskt begrepp men speglar också hur lokalt NHL var under större delen av 1900-talet. Efter den stora expansionen 1967 har dock snöbollen blivit allt större och rullat på allt snabbare. Så snabbt att klubbägarna, genom sin företrädare Gary Bettman, kommit fram till att lockouter behövts för att stoppa lavinen. Lockouterna har, tvärtemot vad man trott, inte påverkat populariteten för ishockeyn, utan snarare tvärtom. NHL mår bättre än någonsin. Ännu är NHL inte i närheten av att peta NFL, MLB eller NBA från topplatserna, men jämfört med sig själv är ligan mer populär än någonsin och även i Europa har världens bästa ishockeyliga blivit allt mer omtyckt i takt med att de mindre hockeyländerna börjat producera NHL-spelare.

Huvudkontor: New York
Kontinent: Nordamerika
Antal lag: 31 st
Chef: Gary Bettman
Kända spelare: Wayne Gretzky, Börje Salming, Mario Lemieux, Bobby Orr, Nicklas Lidström, Jaromir Jagr, Maurice Richard, Sidney Crosby, Jari Kurri, Martin Brodeur

Spela på aktuella NHL-matcher här.

Flera gånger i veckan sätter vi upp NHL-kuponger på Challenge. Det handlar då om att tippa 1,X,2 och ibland totalt antal mål eller över/under antal mål.

Spela Challenge med NHL här.