Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Möt våra experter inom hästsport!

Här är våra spelexperter inom fransk hästsport med knivskarpa analyser och speltips på daglig basis. Analyserna publiceras i god tid innan nästkommande lopp!

Våra spelexperter på hästsport som galopp och trav är kunniga om hästars prestationer, banförhållanden och andra faktorer som påverkar loppen. I synnerhet de i Frankrike med sina speciella banor, startmetoder, underlag, med mera. Konkurrensen mellan tränare och kuskar i trikolorens land är knivskarp och inte helt enkel att hålla koll på här hemifrån. Desto bättre då att våra spelexperter har superkoll på läget och håller sig ajour med de olika stallens form för dagen, bland annat. De analyserar statistik, träningsrapporter och tidigare resultat för att ge relevant information. Deras expertis hoppas vi ska kunna bidra till att öka dina chanser att göra framgångsrika spel.

Våra experter är:

Fredrik Otter

Före detta expertkommentator för galopp, sedan Sportchef på Täby Galopp. Idag följer han på heltid internationell galopp från jordens alla hörn. Under stora delar av året är galoppen den huvudsakliga hästsporten i Frankrike och det är då Otter riktigt får glänsa med heta tips från turfen.

Peter Langemar

Har själv spelat på hästar sedan 1990-talet och brinner starkt för det franska travet. Äger starthästar själv, gärna franskstammade, och bevakar travsporten från trikolorens land dagligen. Häng på tipsen från Langemar, extra noga när det vankas svenska deltagare på startlinjen där nere. Vive La France!

Yann Hayoun

Är en kännare av fransk hästsport, har en bakgrund från den franska travtidningen Paris Turf och har också verkat som manager åt Franck Nivard, Dominik Locqueneux och Björn Goop. Yann ger dig en unik insyn rakt in på den franska stallbacken, inte minst för att han talar flytande franska!

Spela på hästsport