Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Travsport

Travsporten i Sverige är stor och populär. Året runt lockas publik till travbanorna runt om i landet och ännu fler följer loppen framför teven. Flera av världens bästa kuskar, tränare och hästar finns i Sverige - och internationella storlopp avgörs på bland annat Solvalla, Åby och Jägersro. Nedan finner du mer info om det viktigaste och mest intressanta kring travsporten i Sverige.

Hos Svenska Spel Sport & Casino hittar du unika spelvarianter på hästar. Till exempel High Five, det som i Frankrike heter Quinté och som bland många spelare anses vara "Världens bästa enloppsspel". Dessutom spelvarianter på fransk galopp och trav som Vinnare, Plats, Duo, 2 av 3, 2 av 4, Trippel med mera. Challenge, en variant av 1X2-spel där dina idéer kring "vem som slår vem" i ett lopp kan ge bra utdelning. Och så har vi fasta odds till både vardagstrav och storlopp. Välj spelvariant, se på öret vad du får för utdelning vid vinst och lägg ditt spel. Det ska inte behöva vara krångligare än så!

Challenge - 1X2-spel på hästar

Varje dag hittar du en Challengekupong med trav bestående av dagens 6-8 bästa lopp. Tre alternativ i respektive lopp bestående av två hästar och övriga fältet och det är givetvis vinnaren som ska tippas.
Till Challenge

Kupongerna öppnas för spel enligt följande:

  • Vardagar kl. 10 samma dag.
  • Lördag kl. 18 på torsdagar.
  • Söndag kl. 18 på lördagar.

Oddset - fasta odds på de bästa loppen

På Oddset kan du spela på upp till 125 lopp varje vecka. Välj bland speltyperna vinnare, plats, H2H och H3H.
Till Oddset travsport

Oddsen släpps enligt följande:

  • Lunchtrav kl. 11:15-11:30 samma dag.
  • Kvällstrav kl. 16:15 - 16:30 samma dag.
  • Lördagens sju bästa lopp kl. 18 på torsdagar. Övriga kl. 13 på lördagar.
  • Söndag kl. 13:00 samma dag.