Spelpaus Självtest Spelbudget Spelpaus 24 timmar

Aktuella odds

Premier League 2020/2021 är i gång - och här finns aktuella odds på matcherna! Glöm heller inte att du kan spela på Stryktipset och Topptipset, där Premier League-matcher ofta finns med. Se även Premier Leagues spelschema. Lycka till!

Söndag 27 september
17:30  Manchester City - Leicester
20:00  West Ham - Wolverhampton

Måndag 28 september
19:00  Fulham - Aston Villa
21:15  Liverpool - Arsenal
 

Liverpool är regerande mästare. Kan Klopps manskap göra det igen? Kolla in oddsen på ligatiteln! Vilket lag vinner Premier League 2020/2021?

Premier League - spela på världens bästa liga!

Premier League är världens bästa fotbollsliga! Liverpool, Manchester City, Arsenal, Tottenham, Manchester United och Chelsea är några av klubbarna som ständigt är med och fajtas om de finaste titlarna inom fotbollen. Svenska Spel Sport & Casino har en lång tradition av engelsk ligafotboll som går tillbaka ända till 1934 när Stryktipset introducerades till svenska folket. I dag är vårt utbud på betting enormt. Varje lördag kan du spela på Stryktipset där det handlar om att pricka in 13 rätt - och så gott som varje dag går det även att spela på Topptipset med sju matcher. På söndagar är det Europatipset som gäller med 13 utvalda matcher från de europeiska ligorna. På Oddset finns det oändliga möjligheter för dig som vill spela på Premier League. Vi erbjuder odds som tål att jämföras, såväl före match som liveodds. Spela på matchvinnare, slutresultat, antal mål, handikappspel och mycket mer. Ta del av vårt utbud och dela vår passion för Premier League!